2010. május 25., kedd

A helyzet komoly, minden segítségre szükség van!

Springen-i Zentrumunkat egyenlöre be kell zárni!

Röviden a Zentrum történetéröl: 2007, Szeptemberében Bhakti Marga megvásárolta Hessen tartományban (D) egy több hektáron fekvö volt Szeminárzentrumot, mai nevén Shree Peetha Nilaya Ashram. Az épületkomplexus renoválásra szorul, s föleg meg kell felelnie szigorú biztonsági követelményeknek, ahhoz hogy zentrumként müködhessen és vendégeket fogadhasson. Az elmúlt 2,5 évben adományok és sok szorgos kéz munkájával az épületek egy részében megkezdödhettek a programok, de sajnos a mind szigorubbá váló rendelkezéseknek eleget téve az elmúlt napokban kihírdetett hatósági rendelkezés alapján még nem felel meg teljes mértékben annak, hogy nyilvánosan is müködhessen, ezért ezt a forumot is felhasználva továbbítjuk az alábbi sürgös felhívást:

A középületek átépítéséért és biztonságáért felelös hatóságok az elmúlt héten közölték velünk, hogy ameddig bizonyos építkezések nincsenek befejezve, illetve elvégezve, addig az épületekben nem lehet vendégeket fogadni és a Zentrumban nem lehet programokat szervezni.
Ez számunkra azt jelenti, hogy (egyenlöre):

• nincsenek rendezvények
• nincs Darshan
• nem lehet a Zentrumban megszállni
Más szóval:
• A Zentrumot egyenlöre vendégek számára bezárjuk.
• Csak a napi imaórákat tartjuk meg.

Ahhoz, hogy Szwámi küldetését és munkáját számotokra hozzáférhetövé tegyük, illetve folytathassuk és a Zentrumot mielöbb újra megnyithassuk, szükségünk van anyagi támogatásotokra! Megértéseteket kérjük, hogy jelenleg minden energiánk a Zentrum megmentéséért folyik. Ahhoz, hogy a szükséges építési- és biztonsági követelményeket teljesíteni tudjuk Szwámival együtt a következö célokat tüztük ki:

1. Az építkezés megkezdéséhez 2010, Júlis 31.-ig € 500.000-re van szükségünk. Amennyiben a megadott idöpontig ez az összeg nem folyik be, nem tudjuk elkezdeni a szükséges építkezéseket és a Zentrumot továbbra is zárva kell tartanunk.

2. Az épületkomplexus fö részének ( ide tartozik a kápolna-és templom épülete a hozzákapcsolodó vendégszobákkal, valamint a recepció épülete a konyha és az étkezö részleggel) teljes rendbehozatalához összesen kb. € 3 Millióra van szükség. Kérünk Benneteket, segítsetek, hogy Szwámi folytathassa itt munkáját és Ti és még nagyon sokan részesülhessetek Szwámi áldásos munkájából.

------------------------------------------------------------------------------Amennyiben azonnal támogatnál bennünket adományoddal, a pénzösszeget az alábbi számlászámra lehet befizetne. Kérjük tüntesd fel az adomány célját: „Springen Renovierung“ A számlaszám tulajdonosa:Bhakti Marga Orden Deutschland e.V., Bankleitzahl (BLZ) 50050201, Kontonummer: 200300016 - IBAN: DE53 5005 0201 0200 3000 16 BIC: HELADEF1822 - Bank: FraSpa--------------------------------------------------------------------------------Amennyiben az adományáról igazolást szeretnél kapni, kérjük a pénzösszeget az alábbi számlaszámra küld el: Bhakti Marga Yoga gGmbH az adomány céljának megnevezésével: „Springen, Meditationszentrum“. Kérjük add meg teljes címedet is, hogy az elismervényt el tudjuk küldeni! Bhakti Marga Yoga GGmbH, Bankleitzahl (BLZ) 50050201, Kontonummer: 200140400 - IBAN: DE72 5005 0201 0200 1404 00 BIC: HELADEF1822 - Bank: FraSpa--------------------------------------------------------------------------------

További információért vagy kérdéssel az alábbi személyekhez lehet fordulni: Anashuya: +49(0)178-3204820 (angol nyelv)Paartha: +49(0)163-2942725 (német, francia és angol nyelv).
Magyar nyelven lehet irni az alábbi E-mail címre: marthaboehm@gmx.net

Támogatásotokat elöre is köszönjük!