2011. február 19., szombat

Danya Lakshmi Tombola


Előzetesen néhány szó a Danya Lakshmi Tombola történetéről:
Szri Szwámi Vishwananda európai központja Németországban, Frankfurt és Wiesbaden közelében müködik. Kiépitése folyamatban van. Nagymértékü átépitési munkálatokra van szükség ahhoz, hogy a központ hivatalosan is megnyilhasson. Ehhez jelentős anyagi befektetésre van szükség, amelyet önerőből és adományokból gyüjtünk össze. Egyik formája az adománygyűjtésnek, hogy Szwámiji személyes használati tárgyait tombolára felkinálja. A következő tombolahúzásra 2011, Március 13.-án kerül sor.


A nyeremények:

1. dij: Ételmelegitő és 2 db hőálló tál, melyeket Szwámiji sokáig használt (lásd a képen)
2. dij: Fénykép Szwámiról, amely a korlátolt mennyiségben kiadott "Születésnapi csomag" része. A fénykép nem megvásárolható. Csak megnyerni lehet! (lásd a képen)
3. dij: DVD vagy CD - kiválasztható
4.és 5 dij: egy-egy könyv

A Tombola-jegyek részt vesznek a 3 hónapos fődij kisorsolásán is, amelyre a fent felsorolt dijak kisorsolása mellett 2011, Március 13.-án kerül sor. A fődij: egy csodálatos Szüz Anyát ábrázoló ikon, mely sokáig Szwámi szobájában függött.
Kedves Danya Lakshi Tombola Résztvevők!
Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a TOMBOLA-jegyek eladásából származó teljes bevételt a Shree Peeta Nilaya Zentrum müködtetésére forditjuk. A Zentrum Maha Lakshmi és valamennyiötök otthona. Köszönjük ezt a "csekély" gesztust, ami azt mutatja, hogy Szwámi szavai megérintették sziveteket:

"A Központunk egy olyan projekt, ami minden embert egyesit, de ez csak akkor történhet meg, ha mindannyian megfogjuk egymás kezét."
Sri Swami Vishwananda


A TOMBOLA-jegy  darabonként € 32.- -ért megvásárolható: www.bhaktishop.de alatt vagy online. Az átutaláskor kérjük tüntesd fel a szelvényen, hogy "Tombola". Az összeg átutalandó: Bhakti Event GmbH, Frankfurter Sparkasse, Konto (számlaszám) 200282891 begin_of_the_skype_highlighting 200282891 end_of_the_skype_highlighting, BLZ 500 502 01, IBAN: DE295005 0201 0200282891, BIC: FRASDEFFXXX és küldj egy emailt az alábbi cimre: tombola@bhaktimarga.org.

Részvételeteket előre is köszönjük!