2018. augusztus 9., csütörtök

Fontos felhívás: Imádkozzatok az Isteni Anyához! - Gayatri Mantra


(Gayatri Istennő a Shree Peetha Nilaya Ashram templomában)

Fontos felhívás: 
Imádkozzatok az Isteni Anyához!

Gurudev kívánsága, hogy a  tanítványok szánjanak időt arra, hogy a mai naptól augusztus 27.-ig kiváltképp az Isteni Anyához imádkozzanak! 

A Shree Peetha Nilaya Ashramban tartani fogunk egy 24-órás Gayatri mantra zengetést és augusztus 26-27 Gayatri yagnát és mantrázást. Bárhol is legyetek, zengessétek a Gayatri mantrát! 

Devoteek, gyűljetek egybe és tegyetek eleget Gurudzsi kérésének, hogy az Isteni Anyához imádkoztok, most ez a leghelyesebb, amit tehettek.

Jai Gurudev!

Paramhamsza Vishwananda mai Twitter bejegyzése:

'Jai Gurudev kedveseim! egy nagyon kedvező időszakban vagyunk, ezért ajánljátok fel imátokat az Isteni Anyának, mert a hatása nagyon jótékony."

Adjátok tovább, bárki zengetheti, kiváltképp most a fentiekben megadott időszakban nagyon fontos!

A Gayatri Mantra


 OM bhuur bhuwa swaha
tat sawituur wareenjam
bhargoo dewassja dhiimahii
dhioo jonaa pratschoodajaat 


OM, Hozzád imádkozunk, a három világot - az alacsonyabb régiókat, a földet, és a mennyet beragyogó Isteni Fényhez. A Legmagasabb Isteni ragyogja be tudatunkat, hogy felismerjük a legfelsőbb igazságot.


Itt meghallgathatod: Gayatri Mantra :   https://sadhana.bhaktimarga.org/free-gift

Az igaz önvaló természete


ॐ Az elmének transzendentálni kell a korlátait és transzformálni magát. Ezért is imádkozunk az Úr Ganéshához: 'Segítsd nekünk eltávolítani minden akadályt, segítsd nekünk transzendentálni mindent, ami korlátoz bennünket, hogy önmagunk lehessünk'. Mert igaz önvalónk nem ismer ítelkezést, nem ismer megkülönböztetést, fájdalmat, gyűlöletet, féltékenységet és düht. Igaz önvalónk folytonosan az egységben van. Sri Swami Vishwananda