2011. november 29., kedd

Karácsonyi csomag


“Krisztus az emberek szivében minden nap újjászületik."
Sri Swami Vishwananda

Az egész világon minden évben újra és újra megünnepeljük Jézus születését. Krisztus, aki eljött, hogy megváltsa a világot, Ő a nagy Mester, aki az emberségesség, az együttérzés és az odaadás nagy példaképe.
Szwámiji mesélte, hogy Mauriciusz szigetén a Karácsony nem csak a keresztények ünnepe, hanem valamennyi vallás megünnepli a Karácsonyt: "Krisztus születésének ünnepe nagyon misztikus. Krisztus a megszületését Karácsony ünnepén minden esztendőben megújitja az emberek szivében. Ha Karácsony alkalmával megpróbálunk kapcsolatot teremteni Istennel, Krisztussal és a nagy mesterekkel, ezzel erős alapokra helyezhetjük az elkövetkezendő évünket. Krisztus a szivünben a szeretet egy maradandó emlékét helyezi el és azt szeretné, ha felismernénk, hogy valamennyien egyazon Isten gyermekei vagyunk."

Az idei Karácsony ünnepére összeállitottunk egy csomagot, ami segithet nekünk abban, hogy a Karácsonyt a szivünkben megtaláljuk. A csomag tartalmaz egy rózsakvarz szivet, egy méhviaszból készült gyertyát, amit a békéért meggyújthatunk. A gyertyát Szwámiji személyesen megáldotta, hogy ezzel is emlékezzünk a bennünk lévő fényre és Jézus szeretetére. A gyertya fényével az elkövetkezendő év valamennyi gyertyáját meggyújthatjuk. A füstőlő jelképezi a Szent Három Királytól kapott tömjént és mirhát. Az új karácsonyi DVD-n Szwámiji gondolatait hallgathatjuk Karácsony Ünnepéről (a csomagban a német forditás is megtalálható!).
Az ára Euro 29,- plusz postaköltség, melynek teljes bevételét a Bhakti Marga Zentrum, a Springen-i Shree Peetha Nilaya épitkezési kiadásaira forditjuk. A karácsonyi csomag megrendelhető: http://www.bhaktishop.de/ alatt. (Ha valaki az online shopon keresztül rendel, kérjük a rendelést az alábbi E-Mail cimre küldje: daya@bhaktimarga.org.

Ezúton kivánunk mindenkinek nagyon kellemes Karácsonyi Ünnepeket, sok Fényt és Áldást!

U.I.: Aki tagja a Friends of Bhaktimarga közösségnek, 10 %-os engedményt kap a csomag árából. Akiket részletesebben érdekel a Friends of Bhaktimarga program, kérjük jelentkezzen az alábbi E-Mail cimen: tusti@bhaktimarga.org