2015. október 9., péntek

Fontos! Darshanrésztvevők száma korlátozott lesz a jövőben!


Guruji megváltoztatta a Darshant a Shree Peetha Nilaya Központban. A jövőben  a Darshanon való résztvevők száma korlátozott lesz. 

Ez azt jelenti, hogy a Darshanra regisztrálni KELL az alábbi linken: (http://bookings.bhaktievent.de/events/)
Ezen túlmenően meg kell adnod az email címedet és a nevedet, hogy programváltozás esetén a jelentkezőket értesíteni tudják. 

Ha kérdésed van, kérjük írjál az alábbi címre:  events@bhaktimarga.org 
Köszönjük.

Navaratri 2015 - Az Anyai Szeretet: Meggyógyít (4/9)


Az elkövetkező napokban, összesen 9 alkalommal az anyai szeretet különböző aspektusairól lesz szó Navaratri kapcsán. Íme a negyedik rész:

A természet (Mother Nature) folyamatosan meggyógyítja önmagát azoktól a vétkektől, amiket az emberiség elkövet ellene. Azért teszi, hogy mindannyian egy szebb helyen élhessünk. Az Istenanya úgyanezt teszi: kigyógyít bennünket az elménk hibáiból, hogy békére lelhessünk és megnyilhasson a szívünk.

BEPILLANTÁS A NAVARATRI ÜNNEPSÈGBE

Durgát általában egy oroszlánon ülve ábrázolják, a félelmtől mentes  “Abhaya Mudra” pózban. Megáld bennünket hogy szabaddá válhassunk félelmeinktől.

GONDOLGOZZ EL EZEN:

Életünk mozgató ereje a Shakti, ami maga az Istenanya. Emlékeztesd magad erre mindenben. Ő gondját viseli ennek az erőnek s gyógyítja szívünket és elménket.

IMÁDSÁG

Oh Anyánk, gyógyíts meg minden életet ezen a bolygón. Áldj meg bennünket, hogy segítségünkkel ez a világ a béke helye lehessen és spiritualitásban gyarapodjon. Jai Gurudev!


www.bhaktimarga.org/events