2015. április 14., kedd

A Bhakti Marga 10. évfordulójának megünneplése


A Bhakti Marga fennállásának 10. évfordulóját tartjuk 2015, Július 10-12.-én a  Shree Peetha Nilaya Központban.

A Bhakti Útjának 10 éves fennállását zenével, érdekes előadásokkal, finom ételekkel és még sok más meglepetéssel fogjuk ünnepelni. A három napos ünnepség középpontjában a Szeretet megélése és annak gyarapodása áll. Ez a fesztivál tökéletes lehetőség arra, hogy elhozz olyan barátokat  vagy családtagokat, akik még sosem jártak a Shree Peetha Nilaya Központban, a Bhakti Marga nemzetközi otthonában.

Három estén át világszerte ismert zenészek fognak előadni, napközben pedig számos fesztivál program, bemutatók, előadások és szatszangok várják a látogatókat. Továbbá kiállítások és vásár gazdagítják a programot. Friss indiai és nyugati vegetáriánus finomságokban sem lesz hiány.
Regisztrálj be most: http://bookings.bhaktievent.de/events/

Shree Peetha Nilaya (SPN) a Bhakti Marga fő központja és Ashramja és Szrí Szwámi Vishwananda otthona. Címünk:
Shree Peetha Nilaya, Springen
Am Geisberg 1-6
65321 Heidenrod - Springen, Hessen, Germany


További információk: 
www.bhaktimarga.org/10ybm

A szobák a központban már sajnos megteltek. De ne aggódj, mert  számos környékbeli hotelben és vendégházban foglaltunk le szobákat a vendégeink számára. Ezeket május 30.-ig tartják fenn a BM részére. A szobafoglalások 'Bhakti Marga' néven szerepelnek, ha foglalsz, ezt feltétlenül tett hozzá.
Szép, kényelmes szobákat foglalhatsz le magadnak, családodnak és barátaidnak. Az alábbi linket használd, hogy beléphess: