2012. március 22., csütörtök

OM Healing csoport indul Budapesten

OM Healing vasárnap, Március 25.-én, este 7 - 8 óra között.
Helyszín: Budapest, Keleti Károly u. 21,  20-as csengő, II.e. 4 
Bejelentkezés nem szükséges, de kérjük gyere 10 perccel előbb, hogy pontosan tudjunk kezdeni. (A kezdés után már nem lehet bekapcsolódni!)
OM-Healing egy ősi csoportos gyógyító módszer, melyet Mahavatar Babaji adott át az emberiségnek, hogy egyensúlyt és egységet teremthessenek magukban és a világban.  Világszerte több mint 500 OM-Healing csoport gyűlik össze  rendszeresen, hogy az OM hangot zengessék és ezzel elősegítsék a Föld, önmaguk és az egész emberiség gyógyulását.
Személyes szinten az OM Healing, a fizikai, a mentális, érzelmi és spirituális síkokon egyensúlyt teremt. A gyakorlás során képesek vagyunk negatív érzelmeket elengedni, így a belső béke és szeretet megerősödik bennünk. Hozzásegít egy boldogabb élethez, javítja az egészséget és könnyebbé teszi a meditációt.

A Teremtés alapja a hang és a rezgés. OM a legősibb teremtő hang az egész Univerzumban. Az OM hangban az egész emberiség osztozik, vallástól és nemzetiségtől függetlenül. Az OM hang csoportosan egy bizonyos módon zengetve, a gyógyító folyamatok felerősíthetőek rezgések összehangolása által. Végső soron az OM Healing tisztítja a környezetet, összhangot és egységet teremt ember és környezete között.

Az OM-Healing az Atma Kriya Jóga része. Míg az OM-Healing nyilvános és csak csoportban végezhető, addig az Atma Kriya Jógát tanfolyamon lehet elvégezni. Atma szanszkrit eredetű szó, melynek jelentése: lélek, igaz önvalónk, szivünkben őrzött forrás, tiszta szeretet.
Atma Kriya jóga egy olyan rendszert ad át nekünk, ami a ma emberének életvitelét és szükségleteit veszi figyelme. Sri Mahavatar Bababji közvetlen tanítványát,
Szri Szwámi Vishwananadat bízta meg azzal a feladattal, hogy az Atma Kriya technikáját világszerte ismertté tegye.