2015. május 3., vasárnap

Májusban ismét OM Healing lesz Budapesten és Dunaújvárosban

Ezt az ősrégi technikát Mahavatar Babaji adta át a Földanya és minden élőlény gyógyulásáért. Az OM Healing, mint a fizikai, mint a mentális, érzelmi és spirituális szinten egyensúlyt teremt. A gyakorlás során képesek vagyunk negatív érzelmeket elengedni, így a belső béke és szeretet megerősödik bennünk. Az OM hangot egy bizonyos módon csoportosan zengetve felerősítik a gyógyító folyamatokat. 
Sok szeretttel várunk Mindenkit!

OM Healing Budapesten
2015. Május 15.-én, pénteken 19.00 – 20.00 h

Helyszín: Szeretet Iskolája, Bp. Várna u. 22, www.szeretetiskolaja.hu

OM Healing Dunaújvárosban
2015, Május 17.-én, vasárnap, 18.00 - 20.00 h
Helyszín: DHARMA Jóga Stúdió, Dunaújváros, Esze Tamás utca 13.
Bejelentkezés: Pász Zsuzsanna: pasz.zsuzsanna@gmail.com tel: 06-20-5515-265


További információ mindkét OM Healingre: Böhm Márta Padmakshi, E-Mail: marthaboehm@gmx.net

Részvételi díj: költséghozzájárulás

Bhakti Marga magyar nyelvü blogja: http://swamivishwananda-hu.blogspot.de/

Magyar nyelvű honlap: http://om-healing.org/hu
OMH Hungary Facebook: https://www.facebook.com/groups/226931107405424/

Az anyai szeretetről

"Az anya az, aki felébreszti bennünk a vágyat, hogy éltünk útján keressük ezt a feltételnélküli szeretetet, melyet ő általa megtapasztalhattunk. Az anya az, aki megismerteti velünk ezt a szeretetet. Ő éltünk elsö guruja (tanítója). Az anyai feltételnélküli szeretet áll a legközelebb Isten szeretetéhez.
Részlet tavalyi beszédéből:
"A Navaratri ünnepség során (az Istenanya nyolc megnyilvánulási formájának ünnepe, mely nyolc napon át tart) Szwámiji a következőket mondotta: " 'Légy olyan mint egy gyerek. Ülj anyád ölébe és engedd, hogy az édesanyád mindent megtegyen neked.' Tudjátok, mi mindannyian csecsemöők vagyunk. Erről beszélt Krisztus is, amikor azt mondta, 'Ahhoz, hogy a mennyek országába jussatok, gyermekekké kell válnotok'. S ez így van. Amikor gyerek vagy, átadod magad Isten akaratának. Átadod magad az anya akaratának. Az anya pedig megtart téged, visz, megetet, de az ételt magadnak kell lenyelned. Úgyanez érvényes a mesterre is. Mindenki más mestert követ, mindenki más útat jár. Minden út jó, de a mester nem járhatja helyetted az útat. Ő megmutatja nektek az útat, de azon nekted magadnak kell végigmenned. Olykor a mester vinni fog téged - attól függően, hogy milyen nagy benned az odaadás - az anya azonban mindig felvesz téged. Ez az anyai szeretet." Sri Swami Vishwananda