2015. január 28., szerda

Szrí Szwámi Vishwananda szót emel az állatok védelmében

Szwámiji a minap a twitteren számos bejegyzéssel lépett fel az állatok védelmérben és egyértelműen felmutatva a vegetariánus táplálkozás fontosságot. Kérlek, ha tudjátok, osszátok meg!

"A tiszta és szatvikus vegetáriánus étel könnyeddé és örömtelivé tesz, ellentétben a tamaszikus étellel, ami agresszivitáshoz és depresszióhoz vezet".

"Tudományosan bizonyított, hogy az emberi szervezet nem alkalmas húsfogyasztásra. Ezt bizonyítja fogazatunk,  agyműködésünk, stb."

" Isten a testet tisztának teremtette, nem kérte hogy változtassuk testünket állattetemek temetőjévé."

"Amit eszünk, azzá válunk, mert minden energia. A szegény állatok agresszióját és szomorúságát testünkbe fogadjuk, s ezzel legyengítjük és beteggé tesszük magunkat."

"Évente 70 billió állatot esznek meg az emberek. Ébredj fel és válj tudatossá. Eszmélj rá igaz mivoltodra."

"Tudatosítsd magadban, hogy az, ami a tányérodon van, lehet, hogy egykor te voltál egy korábbi életedben, vagy valaki, akit jól ismertél és ő most ott végzi a tányérodon. Gondolkozz el ezen, mielőtt nekilátsz megenni a húst."

"Azzal, hogy nem vásárolsz és nem fogyasztasz húst,  számtalan ártatlan állat életét óvod meg és ezzel nem teremtesz karmát."

Tudom, durva az alábbi videó, de tudatosítani kell magunkban, milyen rettenetesen szenvednek ezek a szerencsétlen állatok, csak azért, hogy az emberi szükségleteket kielégítség."


      "Saját felelősségedre nézd meg ezt a videót, mert nagyon        sokkoló. Kérlek küld tovább a húsevőknek, hogy lássák az        emberekben lakozó kegyetlenséget és ördögit."

"Rettenetes videó arról, ahogy a szerencsétlen, ártatlan állatokat megölik, hogy ételnek feldolgozzák őket. Itt az ideje, hogy az ember felismerje, milyen fontos, hogy vegetáriánussá váljon."

Kérlek legyetek vegetáriánusok, mert az egészséget ad életednek és spiritualitásodnak és távoltart a betegségektől."