2016. március 11., péntek

Ismét Atma Kriya Jóga Tanfolyam Budapesten, március 19.-20



Mi az Atma Kriya Jóga?

„Atma Kriya Jóga Istennel való egység megtapasztalásának legerőteljesebb és leggyorsabb útja.”
Mahavatar Babaji
Az Atma Kriya Jóga szépsége egyszerűségében rejlik. Azok, akik még sohasem meditáltak, könnyen megértik a gyakorlatot, míg a tapasztalt meditálók még jobban elmélyülhetnek benne.
Az Atma Kriya Jóga eredetéről
Szrí Szwámi Vishwananda, megvilágosult mester, a Kriya Jóga tudását magában hordozza születésétől kezdve. Egyetlen kívánsága, hogy mindenki megtapasztalja úgyanazt a szabadságot és Isteni Szeretetet, melyet ő elért. Mahavatar Babaji 2007-ben megbízta, hogy a világnak átadja ezt az ősrégi tudást. Lényegében ugyanazokat a gyakorlatokat tartalmazza, melyeket az Úr Krishn...a... adott át tanítványának, Arjunának 5000 évvel ezelőtt, s mely a hinduizmus híres spirituális szövegében a Bhagavad Gitában olvasható.
www.atmakriya.org

Miért érdemes elsajátítani az Atma Kriya Jógát?
sok élet karmáját (negativitás) elégeti;
vezet bennünket igaz önvalónk megvalósulásához (ön- és Istenmegvalósulás);
megébreszti benned az Isteni Szeretetet;
mindenki elsajátíthatja;
már napi rövid gyakorlás is elegendő ahhoz, hogy mindennapjaidban változást hozzon;

Milyen gyakorlatokat tartalmaz az Atma Kriya Jóga?
Japát, pranayamát, ászanákat, mudrákat és más ősi gyakorlatokat, melyek megemelik és megtisztítják a finomabb testben lévő energiaközpontokat (csakrák).

A Shaktipat beavatásról
Megébreszti a rejtett energiákat és a potenciális erőt (kundalini), valamint a csakrákban szunnyadó Isteni fényt. Biztosítja a gyakorlás sikerét és biztonságosságát a Kriya Sadhak (gyakorló) számára. Segíti a Kriya gyakorlót abban, hogy gyors eredményt érjen el a gyakorlatok végzése során.

Időpont és Helyszín
2016, március 19.-20., két teljes nap (a kezdés pontos idöpontját és további részleteket a tanfolyamra való jelentkezés után küldjük ki emailben)
Lelked Tükre Studió, Csengery utca 64, 1.e., 1067 Bp

A tanfolyam ára: HUF 40.000
(Tartalamazza a 2 napos intenziv tanfolyamot, kézikönyvet, Shaktipath beavatást).

Bejelentkezés és a tanfolyammal kapcsolatos információ:
közvetlenül az oktatónál Márta Padmakshi
Email: padmakshi108@gmail.com, +43/699 11 63 67 68
A tanfolyamra lehet jelentkezni a Lelked Tükre Studió facebook oldalán is!
https://www.facebook.com/lelkedtukre/

A tanfolyamot egyenlőre nem tartjuk rendszeresen Magyarországon, ezért, ha megszólít az Atma Kriya Jóga üzenete, élj a lehetőséggel!

A szeretet a legfontosabb dolog

"A szeretet a legfontosabb dolog és mindannyian ezen Isteni Szeretet hordozóivá kell hogy váljunk. S ahhoz, hogy azzá válhassunk, először is fel kell ismernünk a szeretet fontosságát, mert csak a szeretet az, amin keresztül a világ változni tud. Csak a szeretet az, ami képes harmónát és békét teremteni. A szeretetnek sok aspektusa van és az egyik közülük a harmónia, a másik pedig az egység. Miként Krishna mondta a Gitában: Egy igazi jógi először engem kell hogy önmagában megvalósitson, azután pedig a  megvilágosult önvalón keresztül engem mindenben meglátnia. Mint ahogy tegnap Krishna furulyájának története kapcsán mondtam: csak önmagunkat kell átadni. Csak ezt kell tennünk! Adjátok át magatokat Isten kezébe. Legyetek készek, hogy mindig Isten hirnökei legyetek. Váljatok az Ő eszközévé és árasszátok e Szeretet a világba." Sri Swami Vishwananda