2015. december 28., hétfő

Meghívó Szrí Szwámi Vishwananda Ashramjába, 2016, február 5-7.

Szrí Szwámi Vishwananda 2016. február 5-7-e között Magyarországot szeretné európai otthonában vendégül látni. Számos programban lesz része ezen a hétvégén a magyar csapatnak. Hogy miért érdemes velünk tartani?                    
Ízelítő a programból:
Darshan és Szatszang Szrí Szwámi Vishwanandaval;
Az Ashram bemutatása;
A reggeli és esti imádságokon való részvétel (hindu templom);
További foglalkozások, előadások
 

Indulás: csütörtökön, február 4-én az esti órákban Budapestről
Érkezés: pénteken, február 5-én a de. órákban
Hazautazás: vasárnap, február 7-én a reggeli órákban
Részvételi díj: 2 éjszaka 5 ágyas szobákban, teljes ellátással (napi 3x vegetáriánus étkezés), utazás Budapestről busszal (oda-vissza), HUF 55.000*/fő
* A részvételi díj a jelentkezők létszámától függően kis mértékben változhat!

FONTOS! 14 éves korig az Ashramban a szállás és a teljes ellátás ingyenes! Ebben az esetben csal az útikültséget kell fizetni!

Bejelentkezés: Dunaújváros és környéke: Pász Zsuzsanna, E-mail: pasz.zsuzsanna@gmail.com
                           Budapest és az ország többi része: Thaly-Szabó Andrea, Mobil: +20 358 79 79 
Ha szeretnél jönni, kérjük jelentkezz be mielőbb! 

Fontos' Ha valaki egyénileg szeretne útazni, szintén jelentkezzen be, ebben az esetben a hungary@bhaktimarga-org emaill címen, mert csak így tudunk szobát, valamint a programokon való részvételt biztosítani! 

Szeretném az alábbiakban röviden bemutatni Szwámijit és szólni munkájáról: 
Az emberiség történelmét mesterek formálták. Különböző korokban azért születtek le a Földre, hogy segítsék az emberiséget egy magasabb tudati szintre emelni. Segítenek nekünk, hogy megvalósítsuk igaz önvalónkat. Szrí Szwámi Vishwananda egy teljesen megvalósult mester. Üzenete nagyon egyszerű: Csak szeress! Életét annak szenteli, hogy megnyissa az emberek szívét és a feltétel nélküli szeretet velük született képességét megébressze bennük. És a legegyszerűbb módja, hogy kapcsolatot teremtsünk ezzel a szeretetettel, az hogy találkozunk vele - vagy személyesen, vagy mélyen belül a szívünkben.
Shree Peetha Nilaya Központ a Bhakti Marga fő székhelye és Szri Szwámi Vishwananda otthona. A központ Európa szívében, Frankfurt és Wiesbaden közelében, egy szép német vidéken található. Ez a szakadatlan spiritualitás helye. Az ottlakók és a vendégek egybegyűlnek hogy az imákon, a meditációkon, az éneklésen és a Seván részt vegyenek, és Isten iránti szeretetüket egymással megosszák.
A Darshanról 
Egy megvilágosult mester személyes áldása, egyike a legnagyobb ajándékoknak, amiben az emberiség részesülhet. Szwámiji alapjában véve az emberi elme korlátait veszi el, és megébreszti bennünk a feltétel nélküli szeretet természetes képességét.
https://www.youtube.com/watch?v=pEIhlwrqZ70
Szrí Szwámi Vishwananda missziójának, a Bhakti Marga-nak három fő princípiuma van, ezek: Szeretet, Türelem, Egység
Bhakti jelentése 'szeretet' és 'odaadás', míg Marga 'út' vagy 'ösvény'.,Bhakti Marga” a Szeretet és az Odaadás Útja Istenhez. Egy utazás az elméből a szívhez, amelyen találkozunk az igaz szeretettel és isteni önvalónkkal.
"Ha orvoslást akarok tanulni, orvoshoz megyek, ha matematikát akarok tanulni, matematikushoz megyek. Ha az életről akarok tanulni, Szwámihoz megyek. Senki sem tudja mindenre a választ. Senki sem tudja, hogyan kell az élet útját járni anélkül, hogy hibát követnénk el. De Szwámi tudja. Mert ő már megjárta az utat, ő már volt a túlsó oldalon. És visszajött, hogy megmutassa nekünk, hogy miképp tehetjük mi is ugyanezt. ,És ha valaki nem ragadja meg ezt a lehetőséget, az azt jelenti, hogy már mindenre tudja a választ és mindent tud. De igazából ki mondhatja ezt el magáról? Ezért egy spirituális mester valóban különleges áldás az életünkben, egy rendkívül ritka ajándék, amelyet el kell fogadnunk és sohasem szabad elmulasztani a lehetőséget, hogy tőle tanuljunk." Rishi Nikhilananda


Szeretettel várunk Mindenkit!

Bhakti Marga
Szeretet • Türelem • Egység

Padmakshi Martha Böhm
Bhakti Marga Magyarországi 
képviselője

E-Mail: hungary@bhaktimarga.org
Mobil: +43/699 11 63 67 68
www.bhaktimarga.org
Bhakti Marga magyar nyelvű blogja:
http://swamivishwananda-hu.blogspot.de/

Küldetésem, hogy megnyissam az emberek szívét
Szrí Szwámi Vishwananda


Add át magad!

A lelkünk ott belül mondogatja: "Hé, elme add át magad!", de az elme erre azt mondja: "Nem! Nekem az a jó, ha tele vagyok gonddal, mert azzal teljesen le tudlak húzni téged!" A lélek erre azt válaszolja: "De hát ez csak mind illúzió!", mert mélyen belül te is tudod, hogy a Valóságot csak úgy tapasztalhatod meg, ha Isten lábai előtt meghajolsz és teljesen átadod magad Neki. Földi léted, inkarnációd misztériumát úgy valósíthatod meg, ha felismered a Dharma-dat, azt ami életed feladata és azt eléred." Sri Swami Vishwananda