2016. december 26., hétfő

Szatszang és Darshan Paramahamsza Vishwananda-val Budapesten

Nagy örömmel tudatjuk, hogy Paramahamsza Vishwananda 2017, január 22.-én Budapestre látogat és ez alkalomból Szatzsangot és Darshant fog adni.
Szvámidzsi egész évben világszerte utazik, hogy Darshant (áldást) adjon, és a Bhakti (önátadás) üzenetét hirdesse. Ez az üzenet nagyon egyszerű: CSAK SZERESS! Ő az életét annak szenteni, hogy az emberek szívét megnyissa, és felébressze bennük a Feltétel nélküli Szeretet legbenső képességét. Olyan mély Szeretet ez, melyet az elmével nem lehet megérteni, és ez a kulcsa annak, hogy ráeszméljünk, kik is vagyunk valójában.
A Darshan szanszkrit kifejezés, a drsh szótőből ered, jelentése ‘látás’, isteni látomás. Ha egy Megvalósult Mester személyesen áld meg (Darshan), az az emberiség egyik legnagyobb ajándéka. Az a Szeretet, amit a Darshan során érzel, nem kívülről származó dolog. Ez a saját Isteni Mivoltod, melyet Te önmagad fedezel fel. Szwámidzsi azon képessége, hogy felébressze bennünk a belső Fényünket és Szeretetünket, hatalmas lehetőség számunkra. Alapvetően mozdít el minden korlátot, melyet ebben az emberi életben létrehozunk.

Mindkét programra  az alábbi linken lehet regisztrálni. Itt megtalálható a programmal kapcsolatos minden információ.

bhaktimarga.hu/darshan

A regisztráció kötelező!

Mindenkit sok szeretettel várunk!
Bhakti Marga Hungary