2019. április 21., vasárnap

Boldog Húsvétot!

Jai Gurudev, Boldog Húsvétot!

“Krisztus feltámadott, hogy megmutassa, mélyen belül mindenannyian feltámadhatunk. Feltámadhatsz és megtalálhatod Istent! Kegyelme által, Isten kegyelméből, a Mester Kegyelméből ez lehetséges!
Csak annyit kell mondanod: 'Úram, kezedbe helyezem lelkemet. A Te kezedbe teszem kezemet.' Amikor megfogod a Mester kezét, amikor Isten kezébe helyezed kezedet, csak bíznod kell. Bíznod, hogy Isten oda fog vezetni téged, ahol lemned kell. 
Isten azt mondja: 'Gyere, megadom neked azt a Szeretetet, megmutatom neked, hogy nem csak egyszerűen emberi lény vagy. Te több vagy annál, benned van Isten Szeretete. Én vagyok benned.
De ehhez meg kell változtatnod az elméd. Változtatnod kell a gondolkodás módodon. Az elme korlátokat szab. Hagyd, hogy Isten Tudása vezéreljen!

Boldog Feltámadást!

Tudjátok, amikor Krisztus feltámad, Ő minden ember szívében feltámad! Krisztussal együtt támadsz fel, mert te Egy vagy Vele. Ébredj fel tehát, engedd, hogy  Isten Szelleme megébredjen benned. Engedd, hogy Krisztus vezessen, engedd, hogy a Mester vezessen, hogy Isten Dicsőségében lehess, hogy Isten Szeretetében lehess."
Paramahamsza Sri Szvámi Vishwananda