2018. január 30., kedd

Atma Kriya Yoga & OM Chanting Hírlevél, 2018, februári szám


http://media.bhaktimarga.org/pdfs/AKY-OMC/2018_02/HU-february-2018.pdf

Szatszang a vegetáriánizmusról V. befejező rész- Paramahamsza Vishwananda


"Ez történik. De szerencsére maga a természet egyensúlyt teremt úgy,hogy nagyon sok ember tudatosabbá válik. Egyre több ember tér át a vegán táplálkozásra. Nagyon meglepődtem, amikor Ukrajnában jártam, láttam mennyire megnőtt a vegán éttermek száma. Ez mutatja, hogy a tudatosság változik. Emlékszem amikor legutobb tiz évvel ezelőtt ott jártam, nem volt, vagy alig volt néhány vegetáriánus étterem. Hari Krisha és egy másik étterem. De most hogy tíz év útán ismét ott jártam, láttam hogy milyen sok vegán étterem van, egyik a másikat követi. Hála Istennek tudatváltás megy végbe és egyre több ember tudatosan vegánná válik és megnézi, hogy mit vesz magához. Akár spiritualitás iránt fokékonyak, akár nem azok, de tudatosult bennük, hogy milyen fontos az egészséges táplálkozás. Az egészséges étellel az elme is egészséges és a test is egészséges.
De ha magadat azzal gyengíted, hogy tetemet eszel, a rák megtámadhat, mindenféle betegség kialakulhat. Remélem nem sokkoltalak benneteket túlságosan, de nézzétek meg a 'From Farm to Fridge' videót!
És ha vegán vagy vegetáriánus vagy, kérlek, terjesszétek! Ne szégyeljétek magatokat emiatt. Mert ez a valóság! Mégegyszer: 'From Farm to Fridge'."

Nézzétek meg és nézessétek meg másokkal is! 
('From farm to fridge'). 
https://www.youtube.com/watch?v=yfk63fJOdRw