2015. október 27., kedd

Fontos változás a Darshannal kapcsolatban

Mivel Szri Szwámi Vishwananda missziója folyamatosan növekszik, egyre többen érkeznek a németországi Shree Peetha Nilaya központba, hogy Darshanban részesüljenek. Az Event Team munkájának megkönnyítésére és a Darshanok jobb szervezése érdekében, valamint azért, hogy mindenki részesülhessen Darshanban, a jövőben a darshanra való bejelentkezési rendszeren változtattunk. A jövőben két napra lesz felosztva a Darshan. Minden nap egy fix létszámú jelentkező vehet részt a Darshanon és csak egy darsahnon lehet részt venni, nem mind a kettőn. 

A Darshanra regisztrálnod kell a Bhakti Marga honlap"event" oldalán található regisztrációs linken keresztül. Amikor beregisztrálsz, kérjük add meg teljes nevedet és email címedet, ennek alapján tudunk beazonosítani, amikor a programra érkezel. 
Végül, nagyon fontos, hogy jelezd az  Event Team-nek, ha beregisztráltál, de mégsem tudnál eljönni, hogy lemond előtte. Ehhez kérjük használd az alábbi email címet: events@bhaktimarga.org

A következő Darshan hétvége a Shree Peetha Nilaya-ban szolgáljon például: http://www.bhaktimarga.org/events/darshan-weekend

Reméljük, hogy ez az új rendszer segít nekünk a jövőben, hogy jobban szervezzük a programokat és reménykedünk abban, hogy nektek is segíteni fog, hogy a Darshanokon való részvétel a Shree Peetha Nilayaban még nagyobb örömötökre legyen. 

*** Kérjük vedd figyelembe, hogy a fentiekben leírt útmutatás nem vonatkozik az országos Darshanokra (Country Darshans).