2011. szeptember 10., szombat

Arany Hiranyagarbha Lingam születése Kenyában

Ez egy archívfelvétel, amely Szwámiji 2009-ben manifesztált Hiranyagarbha Lingámját ábrázolja. A mostani arany lingámról még nem kaptunk felvételt.
Szri Szwámi Vishwananda 2011 Szeptember 9.-én este 8 órakor egy Arany Hiranyagarbha Lingámot manifesztált Kenyában. Érdemes ezekben az órákban odagondolni és a képpel meditálni. Az arany lingám, még nem tudni pontosan, valószinüleg egy napig lesz a Földön.
Mint az imént megtudtuk az ottani tanitványok Szwámihoz imádkoztak és böjtöltek, hogy az Arany Hiranyagarbha Lingám "megszülethessen" Kenyában.

Szwámiji egy előző Arany Hiranyagarbha Lingám születésekor adott magyarázata:

“Hiranya” jelentése elpusztithatatlan anyag avagy arany, "garbha" jelentése pedig méh, tojás, vagy valaminek a belseje. Ebből adódóan a Hiranyagarbha Lingam Arany Tojás-ként ismert. Valamennyi Lingám közül ez a lingám a legjelentősebb és megjelenése a fizikai szem számára nagyon nagyon ritka.
A Hiranyagarbha Lingam a Srimad Bhagavatam-ban leirtak szerint Isten Legelső Teremtése, maga Isten Akarata; egyszóval Narayana Lelke. Még ha nagyon kicsinek is tünik, magában hodozza az egész Világmindenséget. Bármilyen kicsinek is tetszik, valamennyien benne vagyunk.

Teljességében az Úr Narayana megmutatja, hogy minden jelen van Benne. A Teremtő, A Fenntartó és a Pusztitó minden Ő. A nagy "Én" is csak Ő. Nem létezik a "Te"... semmi sem létezik csak Ő egyedül." –Sri Swami Vishwananda