2016. január 14., csütörtök

A Szeretet a mi igaz természetünk 1. rész

"Az egyetlen igazságért vagytok itt, és ez az igazság a Szeretet. A Szeretet, amely minden ember felé egyformán irányul, a Szeretet, amely mélyen a szívetekben van, és amely arra vár, hogy megmutatkozhasson, amely ki akarja fejezni magát. De gyakran akadályba ütközik, egy falba, amely a feltétel nélküli szeretet útjában áll.
Amikor rájössz, hogy az egyetlen út a Szeretet, szeretetben élni folyamatosan, rájössz, hogy Isten mennyire szereti teremtményeit. Te is tudsz úgy szeretni, ahogyan Isten szeret minket. A szeretet minden más módja másodlagos, mert az ember azért van itt, hogy ezzé a szeretetté váljon. De ahhoz, hogy ide eljuss, jó néhány akadályt kell leküzdened, mivel az emberek azt gondolják, hogy a Szeretet, hogy Isten valami tőlük különálló dolog.
Amikor imádkozol egy távoli Istenhez imádkozol. Azt mondod, hogy Isten kívül van, és te el vagy tőle választva. Nem szabad többé elválasztanod magad Istentől. Nem számít, hogy milyen módon imádkozol, mert ha Istennel beszélsz, akkor az igaz önvalóddal beszélsz; szóval tedd ezt belülről." (folyt.köv.) Részlet a Just Love 1 című könyvből

Nincsenek megjegyzések: